Om Campingen

Vi hyr ut stugor och husvagnsplatser året runt. Vintertid har vi ca 60 vagnar uppställda och våra gäster är både skoteråkare, skidåkare och alldeles vanliga hedersknyfflar som trivs med att andas fjälluft (blandad med tvåtaktsrök).
Alla vinterplatser är rymliga med gott om plats för både bil och skoter intill vagnen, och i närheten finns ett servicehus med duschar, bastu, wc, kök, diskrum och tvättstuga.

Vi har 8 småstugor med 4 bäddar i våningssängar, ett litet pentry med kylskåp och enkel standard. Dessa stugor är mycket populära bland skotergäng och fiskekompisar, och utnyttjas flitigt året om.
Vi har också 3 st lägenheter på området. Där finns dusch/wc och välutrustat kök. Älgen har 1 r.o.k (2 bäddar), Björnen 2 r.o.k (4 bäddar) och Järven 3 r.o.k (6 bäddar).  Här bor allt från barnfamiljer till resande säljare och de återkommer gång på gång.

Sommartid blomstrar campen. I år har vi invigt kommunens nya vattenrutschbana, som finns på området tillsammans med en tempererad pool. Här kryllar det av traktens ungar blandat med turister av olika nationaliteter, från tidig morgon tills solen går ner. Det går också att få en bit mat, en kall pilsner eller en nygräddad äppelkaka i vår restaurang, som dessutom inrymmer reception där man hittar all information om sevärdheter i trakten. Härjedalen är vackert så man nästan tappar andan!


RSS 2.0